top of page

Realizace koupelny - S větrem v plachtách


Ne vždycky máme možnost naše dílo ve finálním stavu zdokumentovat. A když ano, tak proč se nepochlubit a nepodělit o radost z toho, co pro vás a s vámi tvoříme.

Prohlédněte si výsledek rekonstrukce s románovým názvem “S větrem v plachtách”.

PS: Super návrh je jedna věc a převést ho v realitu druhá. Bez precizních rukou našeho stavebního týmu by nebylo co fotit.

PSS: A pokud jste zmeškali průběžnou dokumentaci této proměny na facebooku, dohnat to můžete teď a tady.

Sprchový kout jsme odsunuli až do rohu a tím přirozeně využili výklenek místnosti, kde byl původně umístěn bidet a záchod.

Pračka se sušičkou zůstaly na přání majitelů v koupelně Jen jsme tím pádem museli posunout příčku a zanikla tak vestavěná skříň v chodbě.

Rohová vana je přežitek. Klasická přinese větší komfort, vejde se víc do vany i kolem ní.

Symetrie umístění wc a bidetu kolem vertikální spáry. Oproti návrhu jsme jejich pozici prohodili. Raději ať má záchod kratší cestu ke stoupačkám.


Precizní Kamenický roh rámuje i niklu vytvořenou pro zabudovanou zrcadlovou skříňku. Elektrická zásuvka přijde vhod třeba pro nabíjení el. kartáčků.


Přizděných 10cm umožní zapustit rám zrcadlové skříňky a zabudovat podomítkové baterie. Za zrcadlem se schovají i revizní dvířka.


Kamenické rohy z vodního paprsku ve sprše stojí za tímhle výsledkem - 1mm minimální spára na rozích i na ploše okolních stěn.


Ohraničení odkládací niky ve sprše přesně navazuje na okolní spárořez.


Spádování ke sprchovému kanálku je provedené ze všech stran. Klesání na boku vykrývá spádová lišta.


Vnitřní rohy vyplňuje silikon ve stejné barvě jako je cementová spárovačka v okolní ploše.


Bez obav. Tohle už je minulost, resp. původní stav.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

ARCHIV

bottom of page